« Dragi copii, dacă seara adormiți în pace și în rugăciune, dimineața vă veți trezi gândindu-vă la Isus. Atunci vă veți putea ruga pentru pace ; dar dacă adormiți în distracții, ziua următoare va fi confuză și veți uita chiar să vă rugați în acea zi. » (30 oct 1985)

Dacă asa se întâmplă pentru o noapte și o zi, atunci ce se întâmplă cu un an întreg ? Să petreci primele ore ale Noului An în rugăciune, înseamnă să ceri binecuvântarea Tatălui pentru întregul anul care urmează, înseamnă să te trezești în fiecare zi a noului an, gândindu-te la Isus.

La ora 19 :00, tinerii din comunitatea Cenacolo vor juca o piesă de teatru care vă va emoționa. Ei vor transforma zona din jurul bisericii Sfântul Iacob, într-un mic Betleem în care Maria și Iosif îl primesc pe pruncul Isus.

La ora 20:00 începe un moment de Adorație Euharistică, urmat de celebrarea Sfintei Liturghii. La miezul nopții, pâinea și vinul sunt transformate în trupul și sângele lui Isus. Așa vom intra în Noul An!

*În 1 Ian 2017 o vom sărbătorii pe Maria, Născătoarea de Dumnezeu, participând la programul parohiei;
*În 2 Ian 2017 vom participa la apariţia publică a Fecioarei Maria, care, prin intermediul vizionarei Mirjana, va încredinţa lumii primul mesaj al Fecioarei Maria din Noul An;
*Programul pelerinajului mai cuprinde : Colina Apariţiilor, Krizevac, Comunitatea Cenacolo, Castelul, Comunitatea Fericirilor.

Perioada pelerinajului: 29 dec 2016 -4 ian 2017
Preţul include:
transport autocar 3*/4*,
4 nopţi cazare,
asistenţă spirituală
Preţul: 145 euro
Îndrumător spiritual: preot Anton Crişan
Masa se poate servi la pensiune: 10 euro/zi (mic dejun si pranz)
Masa festiva din noaptea de Revelion(10 euro)

Informaţii suplimentare:
Mirela Varga 0755-842.414, Preot însoţitor: Anton Crişan 0729-884.881,
Notă: Pelerinajul nu are nicio conotaţie turistică ci un scop strict spiritual!

Vă aşteptăm cu drag !